Om Sneakerwall

Vores Historie

På en sommerdag i 2016 sidder vi to unge drenge, med en stor kærlighed for sneakers, og leder efter en ny måde at opbevare vores sneakers på. Til vores store overraskelse finder vi ikke et produkt, som er bedre end de papkasser skoene kommer i. Vi beslutter derfor, at når det ikke findes, så må vi jo lave det selv. Her begynder så det der skulle vise sig at være et år med mange op- og nedture, og nogle dyre lærestreger indimellem, men i sidste ende i sommeren 2017, står vi endelig med et produkt som vi er stolte af at kunne indgravere vores navn i.

Vores Designfilosofi

Enkelhed, funktionalitet og nutidighed danner grundlaget for vores designfilosofi. Med den filosofi i baghovedet, og et lille års omhyggelig research, design og udvikling, blev produktet til virkelighed. Resultatet er at vi har lavet en shoebox som giver maksimal beskyttelse, uden at den gemmer skoene væk eller stjæler opmærksomheden fra dem. Det er en vigtig faktor, da shoeboxen ikke er ment til at være i centrum, men i stedet danne ramme om dine sneakers.

Vores Arbejdsdisciplin

Som sneaker-entusiaster har vi altid fokus på detaljerne og tjekker altid sko for selv de mindste fejl. Det øje for detaljer har vi taget med over i Sneakerwall og det betyder at alle produkter der kommer igennem vores døre bliver tjekket grundigt for fejl og mangler, af os personligt. Et godt slut produkt starter dog ikke med os, det starter med de mennesker som producerer det. Derfor har vi sikret os at vores produkter bliver produceret, af de førende i deres industri, folk med respekt for materialet og forståelse for hvilket niveau vi selv og vores kunder forventer fra vores produkter.

"Perfektion er opnået, ikke når der ikke er mere at tilføje, men når der ikke er mere at tage væk." - Antoine de Saint-Exupery